12 October, 2010

Διεγραμμένο Ποστ

Αυτό το ποστ διαγράφηκε κατά λάθος. Κράτησα τα σχόλια . Θα προσπαθήσω να το επανακτήσω αν και δεν το βλέπω πολύ εύκολο.

5 comments:

Sarah said...

Είχα παλιά κάποιες απλουστευμένες απόψεις για το ποιος θέλει να γίνει πολιτικός. Τώρα έχω περαιτέρω προβληματιστεί διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο του Christopher Hitchens, το POLITICIANS WE DESERVE.
Αν λοιπόν αυτό το είδος μας αντιπροσωπεύει πολιτικά και παίρνει αποφάσεις στηριζόμενο στη συναισθηματικα ημι-βαρβαρη συγκαταβαση μας, η έπληξη πρέπει να εστιάζεται αλλού.
Σε εμάς.

Δεν είναι μόνο ο Χιτσενς που με έβαλε σε σκέψεις. Είναι κι ένας ξάδελφός μου που με ρώτησε πως εξηγώ οτι σαν λαός έχουμε ηρωοποιήσει ένα λαμόγιο, τον Καραγκιόζη.

Γιάννης Καραμήτρος said...

Οπως λένε στα Γαλλικά: Qui vivra vera, δηλαδή όποιος ζήσει θα δει...
Βλέποντας την Sarah Palin θα σε ρωτήσω αν είναι αλήθεια ότι έχει ελπίδες να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ; Αν συμβεί τότε θα γίνω αντιαμερικανός.
@Sarah
Φοβάμαι ότι ο φίλος σου σε μεγάλο βαθμό έχει δίκαιο αλλά δεν έχω απάντηση, πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Μαρίνος είχε γράψει στο Βήμα ένα άρθρο στο οποίο έκανε ανάλυση με τα πολλά κοινά που έχει ο μέσος Ελληνας με τον καραγκιόζη...

Γιάννης Καραμήτρος said...
This comment has been removed by the author.
Sarah said...

Γιαννη, πιστευω οτι ειναι δυσκολο. Πιστευω οτι το κομμα τως Ρεπουμπλικανων θα ξεφυγει απο την παγιδα του ακραιου Tea Party που αντιπροσωπευει η μανταμ, και το οποίο εχει αναγαγει την αμαθεια σε αρετη.
Αν ποτε συμβει κατι τετοιο θα μεταναστευσω στη Κοστα Ρικα.

Γιάννης Καραμήτρος said...

@Sarah
Μακάρι, για το καλό όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και όλης της ανθρωπότητας.

Θα ήταν τραγικό να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ένας κλώνος του George W Bush!