09 April, 2009

Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο

Το νομοσχέδιο που έφερε η ΝΔ στη βουλή για συζήτηση είχε τίτλο:
"«Άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές από τους Έλληνες εκλογείς που διαμένουν στο εξωτερικό»."
Ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης, μιλάει ένα συγκινησιακό και δακρύβρεχτο 3λεπτο και κάτι για κάποιο νομοσχέδιο που έφερε στη βουλή η ΝΔ για "την ψήφο των Ομογενών". Σε ποια βουλή ήταν το ΠΑΣΟΚ και σε ποιο νομοσχέδιο αναφέρεται; Αυτό είναι το "ΝΕΟ" πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του κ. Γιώργου Παπανδρέου; Αυτοί είναι ικανοί να ξανά διορίσουν το Γιώργο Κοσκωτά τραπεζίτη και να μας πουν ότι έκανε την αυτοκριτική του και τώρα είναι ο καταλληλότερος να βγάλει το τραπεζικό σύστημα από τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μεταπολεμικής ιστορίας.

Ο εμπαιγμός, και η θρασύτατη περιφρόνηση του κ. Χυτήρη και του ΠΑΣΟΚ προς τους Έλληνες εκλογείς που διαμένουν στο εξωτερικό και της νοημοσύνης τους δεν έχει όρια.



ΥΓ. Στο τέλος κλείνει με το αχτύπητο "Αυτό σημαίνει Δημοκρατία". Ε, δεν μπορεί, για να το λέει ένας εκ των της Δημοκρατικής παράταξης έτσι θα είναι...

3 comments:

Γιάννης Καραμήτρος said...

Δεν καταλαβαίνω ότι βρίσκεις παράξενο το γεγονός ότι οι ΠΑΣΟΚοι να είναι το ίδιο γελοίοι με τους ΝεοΔημοκράτες...

ManBlogg said...

Ωπ, Γιάννη προσοχή. Δεν είναι όλοι το ίδιο μη τα ισοπεδώνουμε. Οι μεν είναι γελοίοι και οι δε είναι σαχλαμάρες.

Γιάννης Καραμήτρος said...

Καλησπέρα. Στο προηγούμενο μπλογκ μου είχα γράψει ένα ποστ (Που είναι το Parking;) για τα δήθεν parking στη περιοχή μου και την ίδια περίοδο ο κύριος Δήμου είχε γράψει ένα ποστ για τη γαστρονομία και ανέφερε ένα εστιατόρια Pandeli του οποίου δήθεν parking είχε φωτοτογραφίσει και το παρατήρησες.

Χθες βράδυ έφαγα εκεί...