07 June, 2009

Ακόμα στον κόσμο τους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ

Ακούω τα σχόλια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα διάφορα κανάλια και ο ήχος των μαχαιροπίρουνων που ακονίζονται πριν το νέο φαγοπότι φαντάζει εκκωφαντικός και η λάμψη της αναζωπυρωμένης αλαζονείας που φαίνεται να αναφλέγεται πάλι μέσα από τη χόβολη που προφανώς ποτέ δεν έσβησε στο κόμμα είναι εκτυφλωτική. Το ΠΑΣΟΚ μέσω των στελεχών του (Σκανδαλίδης, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος) παραβλέπει τη ροχάλα του νικητή των εκλογών στα μούτρα του (της αποχής) και θαμπωμένο από την αναμενόμενη νίκη με ποσοστά που αντικατοπτρίζουν κυρίως βασικά ποσοστά συσπειρωμένων οπαδών με πράσινα, μπλε και κόκκινα γυαλιά, επιλέγει να μη μιλάει επί της ουσίας της αποτυχίας του πολιτικού συστήματος έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέσα από τις πολιτικές επιλογές των δύο μεγάλων κομμάτων μετά τη μεταπολίτευση.
Τα πράσινα "παπαγαλάκια" του on-line αναπαράγουν ως πιστοί ιεχωβάδες το ίδιο μήνυμα μέσω των μπλογκ τους. Θα συνεχίσουν να το κάνουν βέβαια. Στο τέλος κάποιο κόκκαλο θα περισσέψει και γι'αυτούς από το τραπέζι της μεγάλης πράσινης δημοκρατικής οικογένειας.
Στη ΝΔ και αυτοί στον κόσμο τους. Η διάβρωση και ο στρουθοκαμηλισμός σε αυτή τη συμμορία έχει πάρει διαστάσεις γάγγραινας. Η θρασύτητα και ο εμπαιγμός της νοημοσύνης του λαού, μπροστά στα μάτια των πολιτών που τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι έχει καταιγίδα, είναι ιστορικών διαστάσεων.
Εγώ ψήφισα "δράση" πάντως. Δεν περιμένω θαύματα φυσικά. Αυτή η σήψη δε γιατρεύεται τόσο απλά και εύκολα.

ΥΓ. Δεν το πιστεύω ότι στέλνουν στην Ευρωβουλή, άτομα σαν τη Συλβάνα Ράπτη. Αν αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές του ΓΑΠ τρομάζω στη σύνθεση του θιάσου που θα σχηματίσει στο τσίρκο που πιθανόν θα έρθει να αντικαταστήσει το σημερινό

No comments: