07 October, 2009

Το ίντερνετ στο ΠΑΣΟΚ είναι αργό;

Έστειλα το παραπάνω email στο ΠΑΣΟΚ, την παραμονή της ημέρας που έμελλε να είναι ο θρίαμβος για το κόμμα. Η απορία και οι ερωτήσεις μου απλές. Ο κ. Παπανδρέου είχε κάνει κάποιες δημόσιες δεσμεύσεις στην αρχή της προεκλογική περιόδου, σχετικά με το πώς θα κινούταν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας το κόμμα. Επειδή βλέπω ότι το Gapometer (κατά το Obamameter) βρίσκεται στον αρχικό σχεδιασμό, είπα να στείλω το μήνυμα στο κίνημα με απλό και παραδοσιακό email για να μην ξεχαστεί.
Μέχρι στιγμής καμία απάντηση πάντως. Περιμένω ακόμα και την τυπική απάντηση του στυλ "Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας, θα το επεξεργαστούμε και θα σας απαντήσουμε το αργότερο σε <βάλε χρονικό ορίζοντα εδώ>". Εξεπλάγην ομολογώ. Ενώ οι e-ευαγγελιστές grass roots πρωτοπόροι του κινήματος έσπειραν πράσινα bits με τη σέσουλα όλο τον τελευταίο καιρό, τα κεντρικά ζορίζονται και με τα απλά email πολιτών;
Ελπίζω να μην τους χτύπησαν οι χάκερς της κ. Λούκα Κατσέλη. Αναμένω με αγωνία το GAPόμετρο το οποίο είναι μια πολύ καλή ιδέα. Ελπίζω να παρακολουθηθεί από 'κει. Λογικά όλες αυτές οι δεσμεύσεις θα πρέπει να είναι άμεσα ελέγξιμες.

1 comment:

Γιάννης Καραμήτρος said...

Για να γίνω αισιόδοξος, δεν ήξερα την ύπαρξη του Gapometer :)

Καλά οι τύποι δεν έχουν βάλει ούτε το τυπικό μηχανισμό που στέλνει ένα αυτοματοποιημένο email με ευχαριστίες;

Για να "περιαυτολογησω": καλά λέω πως η Ελλάδα ζει στον τεχνολογικό μεσαίωνα...