27 July, 2010

Οι κοντόφθαλμοι επιχειρηματίες της εφημερίδας "Τα Νέα"

Η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" έχει ανάρτηση στην κυρίως σελίδα της στο ίντερνετ που μας ενημερώνει ότι έχει στα χέρια της προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης "ΣΕΧΤΑ" σχετικά με την πρόσφατη εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, και πως θα τη δημοσιεύσει με το αυριανό φύλλο της εφημερίδας ...
Στην εποχή του ίντερνετ το κοντόφθαλμο μέσο μαζικής μπουρδολογίας και οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του, ενημερώνει την παγκόσμια κοινότητα που έχει πρόσβαση στη σελίδα της εφημερίδας του από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου σε χρόνο μερικών χιλιοστών του δευτερολέπτου, ότι θα πρέπει να περιμένει χοντρικά πάνω από 50 εκατομμύρια χιλιοστά του δευτερολέπτου προκειμένου να ενημερωθεί από το μέσο για το περιεχόμενο ενός κειμένου που σχετίζεται με την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Ακόμα και ο Γουτεμβέργιος θα τραβούσε τα μαλλιά του μπροστά σε αυτό το χάλι ενημέρωσης.
Προτρέπω να μην αγοράσει κανείς αύριο την πατσαβουροφυλλάδα του οίκου που ανακάλυψε φανταστική επίσκεψη Ερτνοάν στην Ελλάδα. Εξάλλου είμαι 100% σίγουρος ότι αν για κάποιο λόγο έκλεινε αύριο αυτό το μέσο αυτό θα έκανε καλό στη δημοκρατία στην Ελλάδα.

ΥΓ. Τώρα για ποιο λόγο αυτο-αποκαλούμενοι επαναστάτες κακόμοιροι (αυτοί της ΣΕΧΤΑΣ) στέλνουν πατσαβουρόχαρτα για τις εγκληματικές πράξεις τους σε διαπλεκόμενες εφημερίδες και ανδρείκελα της ενημέρωσης μόνο ενδεικτικό της "φιλοσοφίας" της οργάνωσής τους μπορεί να είναι . Ελπίζω η αστυνομία να αξιοποιήσει αυτή την ενέργεια προκειμένου να τους εντοπίσει πιο γρήγορα.

1 comment:

Γιάννης Καραμήτρος said...

Θα σχολιάσω μόνο το ΥΓ παρόλο που είναι αυτονόητο: στέλνουν τα πατσαβουρόχαρτα, που λες και εσύ μιας και είναι σαν να τα έχουν γράψει 15χρονά που το παίζουν επαναστάτες στους γονείς τους, για να δημοσιευτούν.

Για να γίνω κυνικός: ποιος ο σκοπός να δολοφονείς κάποιον αν δεν πάρεις τη δημοσιότητα;

Ανεξάρτητα αν ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν λέρα μιας και συνεργαζότανε με τους πλέον διαπλεκόμενους δημοσιογραφούς-εκδότες της Ελλάδας, μάλλον ήταν, ο φόνος δεν είναι λυσή και σίγουρα όχι από απλούς ανθρώπους.