14 September, 2010

Ο κ Χυτήρης στο ρόλο που του πάει καλύτερα

Ο κ. Χυτήρης προέρχεται από αυτό που ονομάζουμε "το βαθύ ΠΑΣΟΚ". Έχει μια μοναδική ικανότητα να παραποιεί , διαστρεβλώνει και να ερμηνεύει αυθαίρετα πραγματικά γεγονότα. Το είχε κάνει πολύ άνετα πρίν από ενάμιση χρόνο όπως περιγράφω εδώ. Το ξανακάνει πάλι εδώ με τη σκηνή του παπουτσιού λέγοντας ότι  το BBC σκηνοθέτησε το σόου του τύπου που πέταξε το παπούτσι στον ΓΑΠ. Ε, βέβαια τι έχει να χάσει; Το Mega μέσω του αστείου κ. Στραβελάκη (με κάνει και γελάω πάντα) ανακαλύπτει και αυτό μια είδους συνωμοσία μιας και ο παπουτσορίχτης δεν το είπε σε αυτούς για να έχουν την αποκλειστικότητα αλλά προτίμησε το πραγματικά ειδησιογραφικό δίκτυο του BBC. Τα λαμπρά μυαλά συναντιώνται και έτσι ο κ. Χυτήρης βρίσκει μια πολύ ωραία πλατφόρμα να αμολύσει τις δικές του αρβύλες, ατεκμηρίωτα , χωρίς καμία λογική κρίση , λαϊκίστικα όπως πάντα . Ο κ. Καψής προσπαθεί να τον βάλει λίγο στη θέση του αλλά τον σιγοντάρει ο Στραβελάκης που πολύ θα ήθελε προφανώς να είναι αυτός ο πρώτος που μεταδίδει την είδηση. Βέβαια κανείς δε θεώρησε απαραίτητο ότι ίσως θα έπρεπε να επικοινωνήσουν με το BBC και να κάνουν πραγματικό ρεπορτάζ εκθέτοτνας τις πλευρές όλων και να αφήσουν τον τηλεθεατή να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αυτό εξάλου λέγεται δημοσιογραφία και τα άτομα στο δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ δεν έχουν σχέση με την έννοια.
Το έκανε ο Skai χτές και απλά επιβεβαιώθηκε η αθλιότητα και του κ. Στραβελάκη αλλά και ο Μακαρθικού τύπου συκοφαντικός ισχυρισμός του κ. Χυτήρη. Και νομίζω ότι ο κ. Χυτήρης είναι υπουργός τύπου αν δεν κάνω λάθος; Μακαρθική κιμαδομηχανή στο φουλ από το βαθύ ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ. Αλλάζουμε τελικά.
Συγχαρητήρια στον κ Μανώλη Καψή ο οποίος έδειξε να κοντράρει τον κ. Χυτήρη αλλά δυστυχώς ο συντονιστής Στραβελάκης τον έθαψε με τις κραυγές του.

No comments: