05 September, 2010

Καμίνης για Αθήνα. Πολύ καλύτερα.

Ευτυχώς. Ίσως μερικοί να ακούνε ή απλά να σκέφτονται στο ΠΑΣΟΚ. Να και κάτι καλό. Στηρίζει έναν υπερ-κομματικό υποψήφιο για το δήμο Αθήνας , τον πρώην "Συνήγορο του Πολίτη" Γιώργο Καμίνη. Εξαιρετική προσωπικότητα με πολύ σημαντικό έργο στην ανεξάρτητη αρχή, ένας από τους πολύ λίγους θεσμούς που μπορώ να ξεχωρίσω ότι λειτούργησε και βοήθησε έστω και μέσα από τις περιορισμένες δυνατότητες του στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του πολίτη.

Βέβαια στον Πειραιά άφησαν τον κ. Γ Μίχα. Αν δεν κάνω λάθος, πρόκειται για τον "αγωνιστή" που συνελήφθη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών για τους "αντιστασιακούς" του αγώνες όταν με την αποστολή της κ. πρώην υπερνομάρχου δημιούργησαν επεισόδιο με τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας. Τότε κατηγορούσαν τους Βέλγους αστυνομικούς που κάναν τη δουλειά τους μαζεύοντας κοινούς ταραξίες που είδαν ότι δεν περνούσε η μπογιά των προσωπικοτήτων τους εκεί και αλάλαζαν για τρομο-υστερία. Δύσκολα να απαρνηθείς τελείως το αγωνιστικό σου παρελθόν εκεί στο ΠΑΣΟΚ. Ας το αξιολογήσουν οι δημότες Πειραιά που θα πάνε στις κάλπες λοιπόν.
Σχετικό δημοσίευμα μα από το συμβάν το 2006.
Καθημερινή

9 comments:

Γιάννης Καραμήτρος said...

Η επιλογή είναι σωστή αλλά θα κερδίσει για 2 λόγους: πρώτον την Αθήνα την κερδίζει η ΝΔ βρέξει - χιονίσει και δεύτερον ο άνθρωπος δεν περνάει την μέρα του στα παράθυρα της τηλεόρασης αλλά στο γραφείο του και κάνει τη δουλειά του. Οπως γνωρίζεις την Ελλάδα την κυβερνάει η τραγική τηλεοράση της :(

ManBlogg said...

Αν ακόμα και τώρα οι πολίτες ψηφίζουν πρωτίστως κομματικά τότε θα σου πρότεινα να σορτάρεις την Ελλάδα στις αγορές ομολόγων όσο δεν πάει και να μετακομίσεις και συ και η οικογένειά σου πίσω στο Βέλγιο Γιάννη.

Γιάννης Καραμήτρος said...

Αν το Βέλγιο είχε τον καιρό της Ελλάδας δεν θα είχα έρθει ποτέ να ζήσω.

Γιάννης Καραμήτρος said...

Μολις ανέβασα σχετικό ποστ.

ManBlogg said...

Δε νομίζω ότι ο καιρός της Ελλάδας είναι ικανή δικαιολογία για να υποφέρει κάποιος το κλίμα και τη γενικότερη ποιότητα ζωής ειδικά στην Αθήνα. Ο καθένας έχει τις προσωπικές ανοχές/αντοχές του βέβαια.

Γιάννης Καραμήτρος said...

Eχεις ζήσει και στην Ελλάδα και στη Δύση και ξέρεις αλλά ο ήλιος με ανεβάζει ψυχολογικά.

Odysseas said...

Νομίζω κι εγώ πως αυτή η εκλογή μπορεί να είναι ένα τεστ για εμάς, τους ψηφοφόρους: έχουμε έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, που δεν έχει καμία σχέση με τους γνωστούς πολιτικάντηδες. Θα τον ψηφίσουμε? Ή θα ψηφίσουμε με βάση κομματικά και τηλεοπτικά κριτήρια?

Γιάννης Καραμήτρος said...

@Odysseas
Μακάρι αλλά αν κρίνω από την επιλογή του τηλεδικηγόρου Μητρόπουλου πολύ φοβάμαι ότι και το ΠΑΣΟΚ λαϊκίζει...

Υ.Γ. @ManBlogg
Αυτό το σχόλιο αφορά και αυτά που σου γράφω μιας και πολλές φορές υποστηρίζω την πολιτική του...

Γιάννης Καραμήτρος said...

Μάλλον έκαν λάθος μιας και ο Μητρόπουλος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΝ, όμως σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τηλεοπτική δημοκρατία :(