30 September, 2010

Πόσα ομόλογα έχει ο ΓΑΠ;

Ο κ. Παπανδρέου όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον τελευταίο καιρό διαβεβαιώνει όλους ότι η Ελλάδα δε θα χρεοκοπήσει ελεγχόμενα ή μη, δε θα αναδιαρθρώσει το χρέος της και σε μερικές από τις εμφανίσεις του προειδοποίησε τους λεγόμενους "κερδοσκόπους/επενδυτές" ότι θα χάσουν τα λεφτά τους αν ποντάρουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας. Ο κ. Παπανδρέου βέβαια, κανένα έλεγχο δεν έχει για το αν αυτό πρόκειται να γίνει ή όχι. Έχει δείξει με τις αποφάσεις του και την αμηχανία του ότι δεν καταλαβαίνει τις αγορές και αυτές έχουν δείξει ότι τον αγνοούν εξάλλου. Παρόλα αυτά, εφόσον πιστεύει αυτά που λέει αναρωτιέμαι πόσα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου με 10ετή διάρκεια έχει στο χαρτοφυλάκιο του. Επίσης πόσα έχουν και τα μέλη της κυβέρνησής του που υποθέτω ότι συμφωνούν για την επιτυχία και είναι σίγουροι. Είτε πιστεύουμε αυτά που λέμε είτε πάμε για τσάι. Διότι εύκολη είναι η μπαρούφα όταν είναι τσάμπα.

5 comments:

Γιάννης Καραμήτρος said...

Να υποθέσω ότι το πόθεν έσχες των πολιτικών δεν σε ικανοποίησε :P

ManBlogg said...

Το πόθεν έσχες είναι ένα φιάσκο

Γιάννης Καραμήτρος said...

Αν ήταν το μόνο :(

squarelogic said...

Nαι,θα έχουν τόοοσα ομόλογα του Ε.Δ. όση και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας που εξουσιάζουν,στέλνοντας τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία και Παν/μια του εξωτερικού.
Κατά τα άλλα σωστή ερώτησή σου.
Να δω ποιό "παπαγαλάκι" θα την θέσει...

ManBlogg said...

squarelogic, σωστά άλλο φιάσκο αυτό με την εκπαίδευση. Πάντως αν είχα την ευκαιρία θα ήθελα να την κάνω αυτή την ερώτηση στον ΓΑΠ (μαζί με πολλές άλλες βέβαια).